Hoe werkt het?

De slimste manier van verkopen

Door het gemak van House.nl verkoop jij je huis slim en heb je géén dubbele woonlasten.

House.nl kan elk huis in elke buurt verkopen. Het waarderapport en de verkoopgarantie worden vooralsnog alleen aangeboden in de gemeenten Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Jouw huis, hoogste prijs, snelst verkocht

1. Huis verkopen?

Ontvang een gratis waarderapport

Klik hier en ontvang een gratis waarderapport.

2. Tijdens het vrijblijvende gesprek

Wordt de vraagprijs vastgesteld

Een House.nl makelaar bezichtigt jouw huis waarbij de vraagprijs wordt vastgesteld en de verkoopaanpak wordt besproken. Klik hier om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek aan huis.

3. Maximaal bereik

De aandacht die je huis verdient

Het doel van House.nl is om met maximaal online bereik zoveel mogelijk aandacht voor je huis te creëren, waardoor kopers je huis graag willen bezichtigen.

4. Verkocht

Voor de hoogste prijs

Door open biedingen kunnen potentiële kopers biedingen inzien en wordt er sneller overboden. Zo realiseert House.nl de hoogste verkoopprijs.

5. Na 30 dagen niet verkocht?

Kies dan voor de verkoopgarantie van House.nl

Na 30 dagen kun je gebruik maken van de verkoopgarantie van House.nl. Waardoor de financiering van een nieuw huis gemakkelijker tot stand komt en je géén maandelijkse dubbele woonlasten hoeft te betalen. House.nl koopt jouw oude huis alvast voor 90% van de getaxeerde waarde, de rest (>90%) ontvang je bij verkoop.

6. Verkopen aan house.nl

Géén dubbele woonlasten

Je bent met House.nl flexibel doordat je de verkoopgarantie kunt laten uitbetalen wanneer jij dat nodig hebt. Bij het gebruiken van de verkoopgarantie koopt House.nl je huis en dragen wij al jouw woonlasten (hypotheek(rente), belastingen, energiekosten, onderhoud, etc.). Jij hebt dus de regie over jouw gewenste verkoopproces, zonder dat je afhankelijk bent van de verkoop van je oude huis.

7. na verkoop aan house.nl

Blijft House.nl actief met de verkoop bezig

Ook na verkoop aan House.nl, blijven we actief met de verkoop van jouw voormalige huis bezig. Zoals we dat daarvoor ook hebben gedaan.

8. Gemak, zekerheid, flexibiliteit

Jij ontvangt altijd de totale verkoopopbrengst (>90%)

Voor welke manier van verkoop je ook kiest. Je ontvangt altijd de totale prijs (>90%) die jouw huis bij verkoop oplevert. De kosten voor de dienstverlening van House.nl en de kosten voor financiering van een eventuele verkoopgarantie worden hier van afgetrokken.

Slim verkopen kost je 1%

House.nl rekent een vast percentage van 1% over de verkoopprijs. Fotografie en de plaatsing op Funda zijn gratis. Je betaalt dan ook géén opstartkosten. House.nl is de meest voordelige makelaar in jouw omgeving. Na 30 dagen kun je gebruik maken van onze verkoopgarantie. Je kunt er na 30 dagen ook voor kiezen bij een normale verkoop te blijven. De keuze is aan jou.

Meer over onze kosten

De voordelen van House.nl?

  • Gratis waarderapport
  • Maximaal bereik via Funda en sociale media
  • Hoogste prijs door open biedingen
  • Optie tot alvast 90% van de waarde van je huis
  • Je ontvangt altijd de volledige verkoopopbrengst
  • Géén opstartkosten
  • Een vast percentage van 1% over de verkoopprijs

Ja, House.nl kan elk huis in elke buurt verkopen.

Het gratis waarderapport en de House.nl verkoopgarantie wordt vooralsnog alleen aangeboden in de gemeenten van Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Ja, klik hier voor een vrijblijvend gesprek aan huis.

Klik hier en ontvang een gratis waarderapport van jouw huis.

Het gratis waarderapport wordt vooralsnog alleen aangeboden in de gemeenten van Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Werkt het waarderapport niet? Klik dan hier voor het maken van een afspraak voor een waardebepaling aan huis.

Om de daadwerkelijke waarde van jouw huis te bepalen maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek aan huis. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Bij bezichtiging aan huis wordt door de House.nl makelaar de vraagprijs vastgesteld. Dit is de prijs waarvoor wij jouw huis te koop aanbieden. Deze prijs komt tot stand doordat wij tijdens het vrijblijvende gesprek kijken naar de staat van jouw huis en transacties vergelijken van verkochte huizen in jouw buurt.

Nee, het voordeel van House.nl is dat je je huis slim kunt verkopen en alleen indien jij dat wilt, dan kun je na 30 dagen gebruik maken van de House.nl verkoopgarantie. House.nl stelt je met deze propositie in staat maximale controle te hebben over de verkoop van je huis en het zetten van jouw volgende stap.

1. Verkoopoptie
Na 30 dagen ontvang je een aanbod tot het afsluiten van een verkoopgarantie. Je krijgt voor de duur van 3 maanden een verkoopoptie van alvast 90% van de vraagprijs. Je kunt in je huis blijven wonen met de optie op een minimale verkoopopbrengst van alvast 90%. Mocht je het geld nodig hebben, dan kun je op elke moment kiezen voor de verkoopgarantie.

2. Verkoopgarantie
Wil je gedurende deze 3 maanden alvast 90% van de vraagprijs ontvangen? Dan koopt House.nl jouw huis en los jij je hypotheek af. Doordat jij geen woonlasten (hypotheek, belastingen, energiekosten en onderhoud etc.) meer hebt kun je direct je volgende stap zetten en worden dubbele woonlasten voorkomen. Op deze manier ben je schuldenvrij en komt de financiering voor de aankoop van een nieuw huis gemakkelijker tot stand.

De verkoopgarantie kun je gebruiken zoals jij dat wil. De meeste verkopers gebruiken het geld voor de aankoop van een nieuw huis. De enige voorwaarde van House.nl is dat je je huidige hypotheek eerst afbetaald, zodat je schuldenvrij bent.

Bij bezichtiging aan huis wordt door de House.nl makelaar de vraagprijs vastgesteld. Dit is de prijs waarvoor wij het huis te koop aanbieden. De verkoopgarantie is 90% van de vraagprijs die House.nl je alvast kan uitbetalen.

House.nl wordt eigenaar van het huis, zodat jij geen woonlasten meer hebt (hypotheek, belastingen, energiekosten en onderhoud etc.). Zodat jij met gemak je volgende stap kunt zetten. House.nl blijft actief met de (door)verkoop van jouw voormalige huis bezig. Bij (door)verkoop ontvang je altijd de volledige prijs die je huis oplevert, zelfs als je al maanden in je nieuwe huis woont.

Je ontvangt altijd de volledige prijs die jouw huis bij verkoop opbrengt. Zelfs indien je al maanden in je nieuwe huis woont en je voormalige huis dan pas wordt (door)verkocht. De vergoeding aan House.nl wordt pas betaald als het huis is verkocht.

In het zeldzame geval dat je huis voor minder dan 90% van de vraagprijs wordt verkocht, draagt House.nl de verliezen die de verkoop van jouw huis met zich meebrengt. Jij bent dus altijd verzekert van een minimale verkoopopbrengst van 90%. Dit geldt alleen als je na 30 dagen de House.nl verkoop(optie)garantie hebt afgesloten.

Ook als je gebruik hebt gemaakt van de verkoopgarantie blijven wij je huis met open biedingen verkopen. Zo kunnen potentiële kopers biedingen inzien en kan er gemakkelijk worden overboden. Je ontvangt altijd de hoogste prijs, ook als je huis met de House.nl verkoopgarantie wordt verkocht.

Ook als House.nl je na 30 dagen de optie tot een verkoopgarantie aanbiedt, dan kun je gewoon in je huis blijven wonen.

Wil je de verkoopgarantie ontvangen? Dan verkoop je je huis alvast aan House.nl en dien je te verhuizen. In overleg met jou wordt de verhuisdatum besproken. We zijn hier flexibel in, zodat het past bij jouw planning.

Nee, de verkoopgarantie wordt vooralsnog alleen aangeboden voor appartementen, tussenwoningen en hoekwoningen in de gemeenten van Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

House.nl is niet verplicht na 30 dagen een verkoopgarantie aan te bieden.

Het maximum dat wij aan verkoopgarantie kunnen uitbetalen is €500.000.