Hoe werkt het?

Eerlijk je huis verkopen

Door de transparantie van House.nl verkoop jij je huis eerlijk en onstaan er geen oneerlijke situaties. Zo zorgen we samen voor een eerlijke huizenmarkt!

Hoogste verkoopprijs, eerlijk verkocht

1. Je huis verkopen?

Start met een gratis waarderapport

Klik hier voor een gratis waarderapport.

2. Tijdens de woningopname

Wordt de vraagprijs vastgesteld

Een House.nl makelaar bezichtigt jouw huis waarbij de vraagprijs wordt vastgesteld en de verkoopaanpak wordt besproken. Klik hier om een afspraak te maken.

3. Maximaal bereik

De aandacht die je huis verdient

Het doel van House.nl is om met maximaal online bereik zoveel mogelijk aandacht voor je huis te creëren, waardoor kopers je huis graag willen bezichtigen. Wij plaatsen het huis altijd op Funda, en sociale media waaronder Facebook en Instagram.

4. Verkocht

Voor de hoogste prijs

Door de Open Veiling kunnen kopers biedingen inzien en wordt er sneller overboden. Kopers maken een eerlijke kans. Jij krijgt de hoogste verkoopprijs.

5. Na 30 dagen niet verkocht?

Zekerheid met de unieke Verkoopgarantie van House.nl

Na 30 dagen kun je gebruik maken van de verkoopgarantie van House.nl. Je lost hiermee direct je hypotheek af en je kan een nieuwe hypotheek aangaan. Je hebt hierdoor géén last van dubbele woonlasten. House.nl koopt jouw oude huis alvast voor 90% van de getaxeerde waarde. De overige 10% en de eventuele overwaarde ontvang je wanneer het huis is verkocht. Je krijgt altijd de volledige verkoopprijs.

6. Verkopen aan house.nl

Géén dubbele woonlasten

Je bent met House.nl flexibel doordat je de verkoopgarantie kunt laten uitbetalen wanneer jij dat nodig hebt. Bij het gebruiken van de verkoopgarantie koopt House.nl je huis en dragen wij al jouw woonlasten (hypotheek(rente), belastingen, energiekosten, onderhoud, etc.). Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van de verkoop van je oude huis.

7. na verkoop aan house.nl

Blijft House.nl actief met de verkoop bezig

Ook na verkoop aan House.nl, blijven we actief met de verkoop van jouw voormalige huis bezig. Zoals we dat daarvoor ook hebben gedaan.

8. Gemak, zekerheid, flexibiliteit

Jij ontvangt altijd de volledige verkoopprijs

Voor welke manier van verkoop je ook kiest. Je ontvangt altijd de volledige verkoopprijs die jouw huis bij verkoop oplevert. De kosten voor de dienstverlening van House.nl en de kosten voor financiering van een eventuele verkoopgarantie worden hier van afgetrokken.

Kosten van je huis eerlijk verkopen

House.nl is de meest voordelige full-service makelaar in jouw omgeving. Wij rekenen een vast percentage van 1%, met een minimum van 3500 euro, over de verkoopprijs.

Na 30 dagen kun je gebruik maken van onze verkoopgarantie. Je kunt er na 30 dagen ook voor kiezen bij een normale verkoop te blijven. De keuze is aan jou.

Meer over de kosten

De voordelen van House.nl?

  • Een transparant verkoopproces
  • Hoogste prijs door de Open Veiling
  • Kopers een eerlijke kans
  • Unieke verkoopgarantie
  • Maximaal bereik via Funda en sociale media
  • Géén opstartkosten

Ja, House.nl kan elk huis in elke buurt verkopen!

Ja, klik hier voor een vrijblijvend telefonisch gesprek.

Klik hier en ontvang een gratis waarderapport van jouw huis.

Om de daadwerkelijke waarde van jouw huis te bepalen maken wij graag een afspraak voor een gesprek aan huis. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Bij bezichtiging aan huis wordt door de House.nl makelaar de vraagprijs vastgesteld. Dit is de prijs waarvoor wij jouw huis te koop aanbieden. Deze prijs komt tot stand doordat wij tijdens de opname kijken naar de staat van jouw huis en transacties vergelijken van verkochte huizen in jouw buurt.

Nee, het voordeel van House.nl is dat je je huis slim kunt verkopen en alleen indien jij dat wilt, dan kun je na 30 dagen gebruik maken van de House.nl verkoopgarantie. House.nl stelt je met deze propositie in staat maximale controle te hebben over de verkoop van je huis en het zetten van jouw volgende stap.

De verkoopgarantie kun je gebruiken zoals jij dat wil. De meeste verkopers gebruiken het geld voor de aankoop van een nieuw huis. De enige voorwaarde van House.nl is dat je je huidige hypotheek eerst afbetaald, zodat je schuldenvrij bent.

Bij bezichtiging aan huis wordt door de House.nl makelaar de vraagprijs vastgesteld. Dit is de prijs waarvoor wij het huis te koop aanbieden. Wil je gebruik maken van de verkoopgarantie? Dan dient jouw huis onafhankelijk getaxeerd te worden. De verkoopgarantie die je alvast ontvangt is 90% van deze getaxeerde waarde.

House.nl wordt eigenaar van het huis, zodat jij geen woonlasten meer hebt (hypotheek, belastingen, energiekosten en onderhoud etc.). Zodat jij met gemak je volgende stap kunt zetten. House.nl blijft actief met de (door)verkoop van jouw voormalige huis bezig. Bij (door)verkoop ontvang je altijd de volledige prijs die je huis oplevert, zelfs als je al maanden in je nieuwe huis woont.

Je ontvangt altijd de volledige prijs die jouw huis bij verkoop opbrengt. Zelfs indien je al maanden in je nieuwe huis woont en je voormalige huis dan pas wordt (door)verkocht. De vergoeding aan House.nl wordt pas betaald als het huis is verkocht.

In het zeldzame geval dat je huis voor minder dan 90% van de vraagprijs wordt verkocht, draagt House.nl de verliezen die de verkoop van jouw huis met zich meebrengt. Jij bent dus altijd verzekert van een minimale verkoopopbrengst van 90%. Dit geldt alleen als je na 30 dagen de House.nl verkoop(optie)garantie hebt afgesloten.

Ook als je gebruik hebt gemaakt van de verkoopgarantie blijven wij je huis met de Open Veiling verkopen. Zo kunnen potentiële kopers biedingen inzien en kan er gemakkelijk worden overboden. Je ontvangt altijd de hoogste prijs, ook als je huis met de House.nl verkoopgarantie wordt verkocht.

Ook als House.nl je na 30 dagen de optie tot een verkoopgarantie aanbiedt, dan kun je gewoon in je huis blijven wonen.

Wil je de verkoopgarantie ontvangen? Dan verkoop je je huis alvast aan House.nl en dien je te verhuizen. In overleg met jou wordt de verhuisdatum besproken. We zijn hier flexibel in, zodat het past bij jouw planning.

Nee, de verkoopgarantie wordt vooralsnog alleen aangeboden voor appartementen, tussenwoningen en hoekwoningen in de gemeenten van Delft, Den Haag, Gouda, Haarlem, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

House.nl is niet verplicht na 30 dagen een verkoopgarantie aan te bieden.

Het maximum dat wij aan verkoopgarantie kunnen uitbetalen is €500.000.