Slimme verkoopgarantie

Een nieuw huis kopen

Maak je na 30 dagen gebruik van de House.nl verkoopgarantie? Dan komt de financiering van het nieuwe huis gemakkelijker tot stand omdat je met een verkoopgarantie de hypotheek van je oude huis afbetaald. Maak je niet van House.nl, maar van een overbruggingshypotheek bij de bank gebruik? Houd er dan rekening mee dat je dubbele woonlasten hebt: rente, belastingen, energiekosten, onderhoud etc.

Financiering zónder dubbele lasten

Verkoop je je huis met House.nl? Dan kun je van dag 31 tot en met dag 120 gebruik maken van onze slimme verkoopgarantie, waarbij House.nl jouw huis alvast koopt voor 90% van de getaxeerde waarde. Met de optie van alvast 90% op zak heb jij de vrijheid om je volgende stap te zetten en heb je géén dubbele woonlasten. De volledige verkoopprijs ontvang je nadat House.nl jouw huis heeft verkocht.

Lovende recensies van verkopers

“Door de verkoopgarantie van House.nl waren wij uiterst flexibel. Op de dag van sleuteloverdracht van ons nieuwe huis, was ons oude huis al verkocht.”

Lucas Rovers uit Rotterdam

Het lijkt haast te mooi om waard te zijn

Dat horen wij vaker. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat al vele enthousiaste verkopers je zijn voorgegaan. Heb je vragen over de dienstverlening van House.nl of wil je in contact komen met een van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Lees meer over hoe House.nl jouw huis slim verkoopt