Team House.nl en ander groot nieuws!

Maurits Grosfeld
24 juni 2021

Vol trots kan ik jullie mededelen dat professor Peter Boelhouwer, hoogleraar woningmarkt aan de TU Delft, ambassadeur van House.nl is geworden. Hier zijn wij super trots op!

Professor Boelhouwer draagt sinds kort bij en staat achter de manier waarop House.nl een eerlijke huizenmarkt creëert. Mocht je het nog niet hebben gelezen; in ons manifest staat in grote lijnen hoe we dat willen doen.

Inmiddels hebben we meer dan 4.000 kopers en verkopers gesproken. En één ding is duidelijk: de consument snakt naar transparantie. Het is tijd voor een eerlijk huizenplatform. Een platform waar jij onderdeel van kan zijn en als consument centraal staat! Echte verandering creëren we samen.

Naast professor Boelhouwer als nieuwe ambassadeur wil ik jullie graag kennis laten maken met Team House.nl. De realisatie van een eerlijk huizenplatform lukt mij namelijk niet alleen. 

Samen met een klein team hebben wij de afgelopen tijd de feedback van onze community (schrijf je hier in als je dat nog niet hebt gedaan!) verwerkt om het platform verder uit te denken. Het team zal ook na de crowdfunding betrokken blijven. 

Na een succesvolle crowdfunding campagne zullen we kritisch kijken naar de uitbreiding van het team - wie we nodig hebben om het platform technisch verder te bouwen. Het doel is om zo snel mogelijk de nieuwe versie van het platform te kunnen lanceren.

 

Maurits Grosfeld - Oprichter

Het gezicht van House.nl. Met zijn jarenlange ervaring in het vastgoed weet hij precies waar de knelpunten in de aan- en verkooptransactie liggen. Dit vertaalt hij van strategie naar digitale oplossingen.

Butch Bauw

 

Butch Bauw - Marketing

De pen en het verhaal van House.nl. Zorgt ervoor dat ideeën tot zijn recht komen en brengt deze onder de aandacht. Zo simpel en duidelijk mogelijk.

Rick

 

Rick Karens - Designer

Ontwerpt het platform zoals jij het graag wil gebruiken. Rick zorgt ervoor dat het er goed uitziet én goed werkt op zowel desktop als mobiel!

Kai-profile

 

Kai Snepvangers - Partnerships

Geen makelaars, maar verkoopadviseurs. Kai zorgt ervoor dat verkoopadviseurs zich aansluiten bij het netwerk van House.nl.

Amber

 

Amber van Ardenne - Content marketing

Als fotograaf verrijkt ze (social) media met bijpassende beelden. Licht, strak en met oog voor detail.

peterboelhouwer

 

Professor Peter Boelhouwer - Ambassadeur 

Sinds 2001 is Peter Boelhouwer hoogleraar. Hij houdt zich vooral bezig met het woningmarktbeleid. Met trots is professor Boelhouwer ambassadeur van House.nl!

 

Deel op social media

Meest gelezen
Bieden op een huis: Gesloten bieding of Open Veiling?
Historisch laag aanbod stuwt verkoopprijs huizen met bijna 15%
Ons manifest: Samen bouwen aan een eerlijke huizenmarkt

Als eerste op de hoogte van het aanbod?